Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü - E32ixobfqmxsom - İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Izmire Meteor Düştü - E32ixobfqmxsom - İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Etp11bipjsabjm
Etp11bipjsabjm from www.sondakikaturk.com.tr
İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Mbt6nzut6z65lm
Mbt6nzut6z65lm from cdn.webtekno.com
Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. O da düştü tam oldu.

Meteor Dusmesi Son Dakika Izmir E Meteor Mu Dustu Meteor Dustu Mu
Meteor Dusmesi Son Dakika Izmir E Meteor Mu Dustu Meteor Dustu Mu from iaahbr.tmgrup.com.tr
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Meteor düşmesi sonucu ne olur? Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı.

Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı.

Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen.